VIŠE OD 25 GODINA PODRŽAVAMO PRIVREDU ALATIMA I OPREMOM VRHUNSKOG KVALITETA

CENTUM d.o.o.Beograd - preduzeće za trgovinu, spoljnotrgovinski promet i usluge, osnovano 1991. godine u Beogradu.Poslovna filozofija: Kvalitet nema alternativu.

Primenjujemo princip kontinualnog unapređenja u svim segmentima poslovanja.

Integrisani sistem upravljanja

Integrisali smo sistem upravljanja kvalitetom, zaštitom životne sredine, zdravljem i bezbednošću na radu; što potvrđuju sertifikati: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 i OHSAS 18001:2007.

Primena svetskih standarda kvaliteta i zaštite životne sredine za nas je ne samo imperativ već i moralni čin.

Politika kvaliteta

Neprekidan razvoj i unapređenje kvaliteta poslovanja, uz stalno poboljšavanje integrisanog sistema upravljanja kvalitetom, energijom, zaštitom životne sredine i bezbednošću i zdravljem na radu; a u cilju ispunjenja zahteva korisnika i ostalih zainteresovanih strana, uz odgovorno, racionalno i efikasno korišćenje prirodnih i ljudskih resursa i poštovanje svih standarda i propisa; prioriteti su menadžmenta i svih zaposlenih u preduzecu CENTUM d.o.o. Beograd.

Globalni ciljevi:

Naši klijenti

Pouzdan smo partner velikom broju firmi i organizacija na teritoriji jugoistočne Evrope.

Naši klijenti su iz najrazličitijiih grana privrede: od rudnika, termo i hidroelektrana, teške industrije, brodogradilišta, železnice, proizvođača alata i opreme, fabrika guma i papira, namenske industrije, reciklažnih pogona; do vatrogasno-spasilačkih jedinica, policije i aerodroma.

Asortiman

400m2 magacinskog prostora sa redovnim zalihama robe

Naš prodajni program sadrži širok asortiman proizvoda namenjenih različitim ciljnim grupama i podeljen je u nekoliko kategorija: industrija, program za aerodrome i šinska vozila, spasavanje, namenska.

Mašinske radionice, industrijski pogoni, servisi za montaže i demontaže, rudnici, brodogradilišta, termoelektrane, hidroelektrane, železnica, aerodromi, vatrogasno-spasilačke jedinice; svima su potrebni proizvodi iz našeg prodajnog programa.

Negujemo jak timski rad i imamo kvalifikovano osoblje spremno da našim klijentima pruži stručnu pomoć po svim tehničko-komercijalnim pitanjima kad god je potrebno.

Naši partneri

Zastupnik smo ili ekskluzivni diler renomiranih svetskih proizvođača koji se nalaze na liderskim pozicijama u svojoj branši.

Kvalitet bez kompromisa. Pri izboru partnera rukovodili smo se kvalitetom proizvoda.

Spremni smo da odgovorimo specifičnim zahtevima tržišta, stručno i u najkraćem vremenskom roku. Zadovoljstvo klijenata, uz primenu visokih standarda i stalno unapređenje poslovanja, naš je imperativ.

kontaktirajte nas